VRF rendszerek

Centrifugál VRF

A belvárosi üzletek VRF választása

A belvárosi üzletek VRF választása

01. Akár hat beltéri egység kezelése

Belvárosi üzletek számára ideális választás a centrifugál VRF. A "rejtett" kültéri egység maximum hat beltéri egységet tud kezelni. A helyiségek tökéletes klimatizálása érdekében, különböző teljesítményű és kivitelű beltéri egységekkel kombinálható.

02. Széles teljesítményérték választék

A 4 és 10HP közötti öt alternatív teljesítményválaszték lehetővé teszi a legpontosabb választást minden klimatizált tér számára.

03. Tervezési szabályoknak megfelelő rejtett telepíthetőség

A rendszer megfelel a legújabb európai előírásoknak, amelyek tiltják a légkondicionáló berendezéseket az utcára néző üzletfalakon, lehetővé téve a teljes rendszer számára, hogy kívülről láthatatlan legyen és megoldja a lehetséges engedélyezési kérdéseket.

1/3

04. Energiahatékonyság

Hitachi fejlett optimalizáló szoftverének köszönhetően, a rendszer automatikusan kontrollálja a kültéri egység áramlását a beltéri egységek működésének függvényében, jelentős energiamegtakarításokat érve el ezzel.


05. Túl a 6000. telepítésen

Több mint 6.000 db telepítésünk és 15 éves tapasztalatunk segít Önnek a választásban. Minden rendszerünk Eruovent minősítéssel rendelkezik. [További információért látogasson el a www.vrfcentrifugo.com honlapra]

Dokumentumok

Letöltések

Tekintse meg a letölthető dokumentumainkat.
Amennyiben további kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Szaküzletek

Keressen rendszerünkben Hitachi szaküzleteket és hivatalos Hitachi szerelőket.