A Hitachi létrehozta közös vállalatát a Johnson Controls-sal

A HITACHI Appliances, Inc. és a Johnson Controls, Inc. 2015. október 1-jével létrehozta közös vállalatát Johnson Controls – Hitachi Air Conditioning néven, Tokió (Japán) központtal.

A közös vállalat megközelítőleg 14.000 alkalmazottal, globálisan mintegy 24 gyártó és fejlesztőegységgel és az egész világot átszövő értékesítési hálózattal szolgálja ki a HITACHI légkondicionáló berendezések vásárlóit és partnereit.

A közös vállalat menedzsment csapatát Franz Cerwinka vezérigazgató és Shinichi Iizuka elnök-vezérigazgató (fent) vezetik.

“Nagyon örülünk, hogy aláírtuk ezt a megállapodást és közösen egy vállalatként tehetünk eleget vevőink igényeinek egy páratlan, az egész világot átszövő értékesítési csatornával és technológiai hálózattal” – mondta Cerwinka. “A Johnson Controls és a Hitachi tökéletesen illeszkedő párosítás az egymást kiegészítő termékcsoportjainkkal, párját ritkító márkáinkkal és gazdag, 100 évre visszatekintő történelmével. A jövő a miénk.”

“A Hitachinál töltöttem a pályafutásomat, és tudom, a Johnson Controls-al való egyesülés hozzásegít bennünket ahhoz, hogy túlszárnyaljuk versenytársainkat” – tette hozzá Iizuka. “Csakúgy, mint ahogy az innováció a Hitachi és Johnson Controls különálló sikerének alapjául szolgált, az innováció lesz a Johnson Controls – Hitachi Air Conditioning közös sikerének sarokköve.”

 

Hitachi Cooling & Heating
29 Mar 2016