Megnyílt budapesti oktató- és bemutatótermünk

A Johnson Controls magyarországi leányvállalata a Johnson Controls International Kft. reagálva a Hitachi klímatechnikai üzletágával történt közös vállalat létrehozására, 2017. január 19.-én ünnepélyes keretek között megnyitotta bemutatótermét és oktatóközpontját a Gubacsi úti telephelyén.

A Johnson Controls International Kft. a megnyitón vendégül látta a magyar, román, bolgár, szerb és bosznia-hercegovinai területen működő Hitachi viszonteladói hálózat vezető képviselőit. Magyarországról partnerünk a Klíma Kft. képviselői vettek részt, akik 2005 óta foglalkoznak a Hitachi lakossági, kereskedelmi és ipari klímaberendezéseink és rendszereinek értékesítésével, szervízelésével és karbantartásával. A Johnson Controls 2016 szeptemberében a Tyco vállalatcsoporttal is egyesült, így a rendezvényen részt vettek a Tyco magyarországi kollégái is a TBSP Hungary Kft. képviseletében.

Cégünk meghívott európai vezetői az előadások során kiemelték a fenti átalakulásokban rejlő lehetőségeket, régiós terveket és nem utolsó sorban bemutatták az új Hitachi klímaberendezések termékskáláját. Az előadásokat követően vendégeink bemutatótermünkben megtekinthették működés közben is a Hitachi split klímákat, Yutaki hőszivattyút és különböző VRF megoldások automatika rendszerbe történő integrálását.

A 30 fő számára kialakított oktatóközpont kialakításával lehetőség nyílik a partnerek, telepítők és szervizelők helyi termék specifikus képzésére. Szándékaink szerint beruházók, tervezők és kivitelezők részére is szervezünk műszaki bemutatókat, hogy interaktív módon jelenítsük meg legújabb fejlesztéseinket, tapasztalatainkat illetve direkt visszajelzést kapjunk a megrendelői igényekről, tevékenységünkről.

BÍZUNK BENNE, HOGY HAMAROSAN SZEMÉLYESEN VENDÉGÜL LÁTHATJUK ÖNT IS!

Hitachi Cooling & Heating