Living Harmony

A kényelmen túl a vitalitás és a nyugalom is fontos számunkra. Az ember, a technológia és a lakóterek integritása: a különböző technológiák és eszközök találkozása során hangunk egyedi, mégis szociálisan érzékeny és lelkiismeretes; a különböző élettapasztalatokat pozitív hozzáállással hozzuk egyensúlyba, így szakértelmen alapuló igényességünkre építve az embert helyezzük a középpontba.

Célunk

Globális prémium márka vagyunk, az életterek szakértői. 


Egy olyan világot szeretnénk, ahol az emberek harmóniában élnek - önmagukkal, egymással, és a lakókörnyezetükkel. Célunk, hogy elősegítsünk ennek harmóniának a megteremtését. 


Japán örökségünk és sokévnyi tapasztalatunk megtanított minket arra, hogy a harmonikus lakóterek javítják az életminőséget. Ennek egyik kulcsfontosságú eleme a megfelelő atmoszféra, ezért minden nap olyan termékek fejlesztésén dolgozunk, amelyek ezt a harmóniát segítik elő minden belső térben. 

Miért a Hitachi?

A japán hagyományokra építve és a folyamatos innovációtól vezérelve a legkorszerűbb termékek révén olyan megoldásokat kínálunk, amelyek minden helyzetben kényelmet, hatékonyságot és megbízhatóságot teremtenek. 


Életünk több mint 90%-át épületekben töltjük, ezért a beltéri környezeteknek harmóniát és kényelmet kell sugározniuk. Azon dolgozunk, hogy ezt minden ügyfelünk megtapasztalhassa, bárhol éljen is.  


Ez arra ösztönöz minket, hogy a folyamatos innováció és fejlesztés révén kínálatunkban a legkorszerűbb, prémium minőségű és megbízható termékek szerepeljenek, és szakértelmünket világszerte megosszuk ügyfeleinkkel. Az 1930-as évek óta tartjuk magunkat ehhez az ígéretünkhöz.  

Legmélyebb alapértékünk

Legmélyebb alapértékünket az elemek ellentéteiben találtuk meg:

Legmélyebb alapértékünket az elemek ellentéteiben találtuk meg: